The Serious Choice !
Snapper, de bouwer van de eerste industriële zelfrijdende cirkelmaaier in 1951 is altijd toonaangevend geweest in het gemakkelijk maken van tuinwerkzaamheden.
Vandaag de dag levert Snapper één van de meest complete assortimenten tuinmachines voor uw gazon. Tuintrekkers, zitmaaiers en duwmaaiers kenmerken zich door hun gemakkelijke bediening, gestroomlijnde vormgeving en gemakkelijke ombouw van zij-uitworp naar achteruitworp, grasopvang of mulchen. Het is net zoals onze tevreden klanten zeggen : makkelijker kan het niet.
Als u een Snapper machine aanschaft, doet u een goede investering. Snapper maakt al meer dan 64 jaar grasmaaiers die tot de meest betrouwbare op de markt behoren. De machines van Snapper gaan lang mee; we leveren nog steeds onderdelen voor 20 jaar oude grasmaaiers die nog altijd trouw hun werk doen.
De kwaliteit van Snapper is echt legendarisch. We beginnen met superieure onderdelen, zoals sterk staal dat op zware belasting is berekend en een betrouwbare motorentechniek. Daaraan voegen we exclusieve voorzieningen toe, zoals de zeer betrouwbare Disc Drive transmissies. Bovendien beschikken we over de beste en nieuwste Briggs & Stratton motoren.
Of uw tuin nu in de stad of in de buitenwijken ligt, binnen de familie van de Snapper gazonmaaiers vindt u beslist een topmodel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.