Terug naar Zitmaaiers

Iseki dieselzitmaaiers SXG323 en SXG326

Download hier de volledige folder

Reeds vanaf hun lancering in 2004 kennen de Iseki zitmaaiers SXG een groot succes in Europa. Specialisten en gebruikers zijn verbaasd over hun rendement en hun kwaliteit. Het perfect opvangen van het maaisel en het zuivere en professionele maaibeeld hebben reeds talrijke klanten overtuigd.

Qua vermogen, duurzaamheid en uithoudingsvermogen zijn de Iseki SXG zitmaaiers onverslaanbaar. De superieure bedrijfsprestaties zorgen voor een comfortabel gebruik op lange termijn.

De robuuste maaier met 2 tegen elkaar in draaiende messen werpt het gras door een ruim bemeten kanaal tussen de wielen door rechtstreeks in de opvangbak van 550 liter.

Het opvangsysteem heeft heel wat voordelen: het gras wordt direct naar achteren geworpen en een aanzuigturbine is overbodig. Hierdoor maakt de machine veel minder lawaai en kan ze zelfs nat en lang gras maaien.

De SXG323 beschikt over een maaier met een werkbreedte van 122 cm en de SXG326 kan worden uitgerust met een maaier van 122 cm of 137 cm. Beide modellen kunnen uitgerust worden met een opvangbak die hydraulisch wordt geledigd, dit ofwel op grondniveau ofwel tot op een hoogte van 190 cm.

Wenst u het gras niet op te rapen, dan is de SXG326 ook beschikbaar met een mulchingmaaier met een werkbreedte van 137 cm.

Kortom de SXG is de eerste 100% professionele zitmaaier die vrijwel alle weers- en terreinomstandigheden aankan. De maaier zorgt voor een mooier en nauwkeuriger maairesultaat en grasopvang. Het maaien verloopt over de hele breedte zonder overgeslagen randen en zonder te veel manoeuvreren. Zo wint u kostbare tijd.

Dankzij de krachtige hydrostaat en differentieelvergrendeling kunt u ook op hellingen werken.

Nog niet overtuigd ? Vraag een demonstratie van deze unieke zitmaaier!

Beschikbare uitvoeringen : . SXG323H48E42 met motor 23 Pk en maaibreedte 1,22 m. SXG326H48E42 met motor 26 Pk en maaibreedte 1,22 m

. SXG326H54E42 met motor 26 Pk en maaibreede 1,37 m


Opties : . Mulchingmaaier 1,37 m (enkel voor SXG326). Opvangsysteem met laagtelediging of hoogtelediging

. Deflector

. Cabine

. Fronthefinrichting

. Veegmachine

. Sneeuwruimschild

Categorie: Tag: