Terug naar Sproeiers

Solo rugsproeiers

Solo is zowel voor professionele gebruikers als voor tuinliefhebbers de onbetwiste leider in sproeiers en vernevelaars. Solo biedt voor elke toepassing het meest geschikte model voor milieuvriendelijke gewasbescherming, ongediertebestrijding, reiniging en ontsmetting.

Hoog rendement en een groot uithoudingsvermogen in een handig formaat. Deze professionele sproeiers zijn verkrijgbaar met verschillende reservoirinhouden (12, 15 en 20 liter) en soorten pompen (zuiger- of membraanpomp), zodat u de gebruikte hoeveelheid beschermingsmiddelen voor gewassen steeds exact kunt doseren.

Met hun grote vulopening en soepel lopende pompen zijn ze licht en aangenaam om mee te werken.  Bovendien zijn ze onderhoudsarm, hebben ze een groot sproeivermogen, verspreiden ze het sproeimiddel gelijkmatig en vergen ze weinig lichamelijke inspanning. Door het gebruik van UV-bestendige kwaliteitskunststof wegen ze weinig.

Dankzij een uitgekiend aanbod sproei-accessoires heeft Solo ook voor bijzondere toepassingen steeds de gepaste oplossing.

Beschikbare uitvoeringen :

. P473P, inhoud reservoir 12 liter

. P425, inhoud reservoir 15 liter

. P435, inhoud reservoir 20 liter

Categorie: Tag: