Terug naar Sproeiers

Solo motorvernevelaar

De Solo sproeiers behoren tot de meest verkochte sproeiers over de hele wereld. Of het nu gaat om landschapsverzorging, kwekerijen, bos, openbare parken en groenvoorzieningen, fruitteelt, wijnbouw of koffie- en cacaoplantages in Afrika en Zuid-Amerika, overal voelen ze zich thuis en zijn ze niet meer weg te denken.

Dat succes stoelt op goede gronden: enerzijds zijn het indrukwekkend sproeivermogen en het geringe gewicht kenmerken van Solo apparatuur voor economisch verantwoorde en milieuvriendelijke bescherming van alle gewassen en beplantingen, waar ook ter wereld. Anderzijds is het de robuustheid en de ergonomie van de Solo sproeiapparaten. Daarmee zorgen ze al decennia lang voor succesvolle oogsten overal ter wereld. De hypermoderne motorentechnologie van Solo zorgt daarbij voor een laag brandstofverbruik, minder uitlaatgassen en verlengde prestaties (onder extreme temperatuuromstandigheden).

Deze sproeiapparaten kunnen niet alleen worden gebruikt voor gewasbescherming, maar ook voor de desinfectie en de bestrijding van parasieten in dierenverblijven, stallingen, opslagplaatsen, schepen, containers en wagons. Het accessoire-programma maakt de beide sproeiers 451 en Port 423 nog veelzijdiger. Zo bouwt u bijvoorbeeld met een verstuifstuk de Port 423 om tot een verstuiver. Wenst u het bereik van uw Solo sproeier te vergroten (bijvoorbeeld voor toepassingen in de hoogte), dan rust u deze eenvoudig uit met onze vloeistofpomp. Dit maakt het gebruik mogelijk van langere sproeilansen bij een gelijkblijvende sproeistraal en een gelijkblijvend debiet.

Technische kenmerken :

Motorvernevelaar P423 PORT :

. Wereldwijd de nummer 1

. Inhoud reservoir : 12 liter

. 2-takt Solo motor

. Vermogen : 4,1 Pk, 3 kW

. Cylinderinhoud : 72,3 cc

. Maximum luchtdebiet : 1400 m³/u

. Horizontale reikwijdte : 12 meter

. Geluidsniveau : 110 dB(A)

. Trillingsniveau < 6,3 m/sec²

. Leeggewicht : 11 kg

Categorie: Tag: