Terug naar Sproeiers

Solo handsproeiers

Solo is zowel voor professionele gebruikers als voor tuinliefhebbers de onbetwiste leider in sproeiers en vernevelaars. Solo biedt voor elke toepassing het meest geschikte model voor milieuvriendelijke gewasbescherming, ongediertebestrijding, reiniging en ontsmetting.

De professioneel uitgeruste kleine sproeiers met 1 (P401) of 2 liter (P402) nuttig volume, Viton-afdichtingen en greepvergrendeling hebben een robuuste pomp die reeds na enkele slagen de vereiste werkdruk bereikt. De verstelbare sproeikop vergemakkelijkt het sproeien op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder bladeren. De hoogwaardige sproeikop is verstelbaar en kan worden geregeld van een scherpe straal tot een fijne nevel.  

De P461 (5 liter), P462 (7,5 liter) en P463 (11 liter) bieden de meeste economische oplossing. De ruim bemeten pomp, de brede vultrechter met vastklikmogelijkheid voor de sproeilans, de nog grotere reinigingsopening en de bijgeleverde sproeikoppen zijn slechts enkele kenmerken van deze aantrekkelijke sproeiers.

De professionals onder de sproeiers met 5 liter (P456) en 7,5 liter (P457) inhoud hebben een pomp van 480 cm³ die een werkdruk van 3 bar produceert met slechts zeer weinig pompslagen. De grote openingen voor eenvoudige reiniging, de duurzame sproeilansen van 50 cm, de robuuste grepen met mogelijkheid voor manometerbevestiging en de verschillende sproeikoppen die standaard worden bijgeleverd verklaren het wereldwijde succes van deze sproeiers.

Beschikbare professionele uitvoeringen :

. P456, inhoud reservoir 5 liter

. P457, inhoud reservoir 7,5 liter

Beschikbare economische uitvoeringen :

. P461, inhoud reservoir 5 liter

. P462, inhoud reservoir 7,5 liter

. P463, inhoud reservoir 11 liter

Categorie: Tag: