MBK Nitro Naked
MBK Nitro Naked

De nieuwe Nitro is ontworpen met aandacht voor hoogwaardige componenten en details. Voorzieningen zoals de compleet nieuwe LCD-console, het nieuwe sportieve duozadel en het ruime opbergcompartiment bewijzen de zorg die MBK besteedt aan kwaliteit, prestaties en rijkwaliteiten; een principe dat op ieder aspect van deze nieuwe scooter van toepassing is.
MBK rijders kunnen altijd rekenen op een allesomvattende, betrouwbare en klantgerichte service, zowel op het vlak van originele onderdelen, routineonderhoud als wat betreft het aanbod aan kwalitatieve MBK-accessoires of herstellingen,  al dan niet onder de garantievoorwaarden.

 

De nieuwe Nitro zal verkrijgbaar zijn in twee versies: standaard en naked. De standaard Nitro is uitgerust met een bovenkuip waarin de instrumenten en het stuur zijn verwerkt, terwijl op het Nitro Naked-model een laag kuipwerk zonder stuurscherm is gemonteerd. De streetwise Nitro Naked, bestemd voor actieve rijders die de voorkeur geven aan een hypermoderne styling, combineert plezier en vrijheid met een uiterst coole stadsflair.

3.190,00 € Bekijk details
MBK Booster 13-inch Naked
MBK Booster 13-inch Naked

Je wil al eens de straffe uithangen. Op de Booster Naked 13 inch, welteverstaan, en die moet het lang niet alleen van zijn looks hebben. De laatste nieuwe aanwinst in het Boostergamma laat niemand koud: met zijn stuur van geanodiseerd titaniumin in ware mountain bikestijl, digitale teller, 13 inch velgen en gasdemper achteraan.

De afwerking in chroom en de compromisloze styling van de Booster Naked 13 inch zijn robuust en razend aantrekkelijk tegelijk. Wedden dat ook jij hem onweerstaanbaar vindt. De Booster Naked 13 inch maakt overal indruk, zeker weten!

2.750,00 € Bekijk details